Reactie plaatsen

Reacties

Lilian verheyden
14 dagen geleden

Top bedrijf vakkundig snel heel tevreden over het vernieuwen van ons in heel slechte staat plat dak afspraak en offerte snel gemaakt Jeremy en collega bedankt voor de goede en fijne samenwerking en echte aanrader we zijn uiterst tevreden Gr Lilian en Jos Verheyden

Fam. Van Dijke
17 dagen geleden

Super jongens die hun afspraken wel goed nakomen en goed advies gaven.

Ed Goessens
18 dagen geleden

Heren bedankt voor het oplappen van het dak. Nog geen uur erna getest door het mooie Hollandse weer. Prima werk

Paola Habets
een maand geleden

Beste,
Komen jullie ook in Lanaken?
Groetjes Paola

Jeremy ( J&B Klusbedrijf )
een maand geleden

Hallo ja zeker ! Mail ons maar of bel eventjes. Dan komen we vrijblijvend kijken.
Mvg Jeremy

Stevens - von Schomberg Sittard
2 maanden geleden

Vlotte reactie van Jeremy op het telefoontje, dezelfde avond een prijsopgave en een paar dagen later heeft hij onze dakherstelwerkzaamheden al uit kunnen voeren. Ze werken netjes, werken door en aan het einde van de dag is alles netjes opgeruimd. Wij zijn tevreden!

Loes
3 maanden geleden

Via Facebook in contact gekomen met dit bedrijf. Ze konden op heel korte termijn komen om de situatie te beoordelen over wat gedaan moest worden. Communicatie verliep snel, ze zijn beleefd, eerlijk en komen afspraken na. De klus kon snel aangenomen worden. Dus wij zijn heel blij.

Joshua Schipper
3 maanden geleden

Mensen werken heel netjes en proberen ook mee te denken. Ook wijzen ze je op bepaalde zaken waar je zelf nog niet aan hebt gedacht. Ze komen afspraken na en houden goed contact. Prima betrouwbaar bedrijf !

Heribert
9 maanden geleden

via whatsapp contact gehad met Jeremy en de klus besproken. Hij denkt mee en in oplossingen. Offerte gemaakt en na goedkeuring vandaag de klus geklaard. Betrof: nieuw branden van dakleer op 2 dakkapellen. Tot de volgende keer! Groet Heribert

Jan
een jaar geleden

Erg tevreden met onze nieuwe dakbedekking op de garage. Goede service, er wordt kwaliteit geleverd. Zoek dus niet verder maar neem contact op met J&B Klusbedrijf!

Michiel Slits
een jaar geleden

Met dit klusbedrijf maandag gebeld, dinsdag al komen kijken en donderdag ons dak van de overkapping al gemaakt. Dat noem ik nou eens snelle service. Alles in 1week geregeld. Vriendelijk personeel en ruimen hun werkzaamheden netjes op.
Echt een aanrader